От тук можете да изтеглете примерен ценоразпис на нашите услуги

Формиране на цените                                                                             Ценоразпис
Ние сме  против посочването на твърди цени за този вид услуги, тъй като не продаваме услуга "на килограм"
Постарали сме се да изработим ясни правила, защото знаем, че нашата дейност е твърде  "абстрактна" за собствениците на фирми и в много случаи те я възприемат като "необходимото зло" или "пари ,дадени на вятъра"
Иска ни се да  Ви убедим колко е важно Вашите сметки да са наред!
Да, на пазара сигурно съществуват и евтини счетоводители, но много често, когато клиентите ни разбират, че тези евтини счетоводители са им предоставяли некачествени услуги, то от тях "няма и следа".
В резултат собствениците на фирми плащат солени глоби и актове и за съжаление на собствен гръб изпитват поговорката"Евтиното излиза скъпо". !
Посочените цени са примерни  и имат за цел да ориентират клиента .
Целта на този ценоразпис е клиента сам да може прецени за  сумата, която е решил, че може да отдели за тази задължителна дейност, какви услуги би могъл да получи
Добре дошли!
Copyright ® 2009 Vabolo Pltd ............. контакти : София, ж.к.Хаджи Димитър, ул.Венко Наков бл.129 А......телефони: +359 888 590 122;   + 359 898 930 244........e-mail: office@vabolo.net ; info@vabolo.net........Обадете ни се!...... Пишете ни!....... Посетете ни!.......... С радост ще се опитаме да Ви помогнем!

Уважаеми посетители,

Счетоводно-административна кантора "Ваболо" е малка компания с големи  амбиции. Ние сме висококвалифицирани и опитни специалисти в областта на счетоводството, данъците, финансите и администрацията.
За нас е чест и удоволствие, че можем да Ви бъдем полезни!

                                                                                       Управител:
Доверете ни се !
Н.Хайтов
Място за реклама !

Място за реклама !

Място за реклама !